Skip to main content

Creatief ventje uit Brabant

Maakt prototypes sneller dan zijn eigen schaduw. Fanatiek vragensteller met een voorliefde voor psychologie. Denkt diep, voelt veel.
Mensen zeggen weleens dat ik liefdevol confronterend ben. Doordruk op de zere plekken. Dat doe ik niet om vervelend te zijn.

Maar als er ruimte is voor kwetsbaarheid en het doorvoelen van onzekerheden, komen we erachter waar de groei(pijn) zit. Zo kan ik je het beste helpen bij waar je naartoe wilt en hoe dat er dan uitziet. Een geruststelling: je hoeft niet alles zeker te weten om te kunnen beginnen.

Aandachtig luisteren vanuit nieuwsgierigheid

Gefascineerd door psychologie luister ik met aandacht naar wat mensen (niet) zeggen. Je zult me regelmatig (gewetens)vragen horen stellen, omdat ik nieuwsgierig ben naar waarom mensen bepaalde keuzes maken.

Niet om ze vervolgens te beïnvloeden met psychologische trucjes en donkere patronen. Maar om van betekenis te zijn door digitale producten toegankelijk en begrijpelijk te maken.

Vier personen zitten aan tafel en overleggen met elkaar.

Een leven lang leren

Bij Hyper Island in Stockholm leerde ik alles over samenwerken, reflectie en leiderschap. Een opleiding zonder boeken, theorie en cijfers. Maar een chaotische omgeving waarin continu experimenteren en fouten maken gestimuleerd werd. Met echte projecten voor echte klanten. Hierdoor heb ik nu de kennis en vaardigheden om me aan te passen in een wereld die continu verandert.

Simon kijkt door zijn spiegelreflexcamera.

De wereld vastleggen

Met fotografie verbeeld ik hoe ik de wereld ervaar. Van mooie landschappen en mensen, tot het kleinste detail. Het is een manier om mezelf te uiten. Waarbij ik in het moment vastleg wat ik zie. Als ik op reis ben, of in mijn creatieve studio in Utrecht.

Onbevangen op avontuur

Laat mij maar urenlang in de natuur wandelen met m’n camera. Gelukkiger kun je me niet krijgen. Behalve die ene keer dat ik werd achternagezeten door een beer (true story). Hiken in de bergen voelt voor mij als thuiskomen. Het is daarom ook geen verrassing dat Canada en Nieuw-Zeeland mijn favoriete landen zijn.

Maakt me blij

Schommelen (met hoogtevrees)

M&M’s Crispy

Woordgrappen, memes en gifjes

Voetballen, kleurplaten maken of legoën met mijn neefjes en nichtjes

Blauwe lucht

Mediteren

Mij niet bellen

Eindeloze PowerPoints of spreadsheets

Carnaval

Bureaucratie

Wat is jouw verhaal?

Ik ben benieuwd naar wat je bezighoudt